OM MIG

Jeg hedder Katrine, bor i Aarhus og har siden 2019 været valgt til Folketinget for Radikale i Østjylland.  

Jeg er ordfører for uddannelse og erhverv, og arbejder hver dag for at sikre en grønnere fremtid, hvor mennesker sættes fri til at leve de liv, der giver mening for dem.

Når jeg ikke arbejder, elsker jeg at bruge tid med mine venner, spise god mad eller få en kold øl i byen. Jeg har et mål om at læse flere bøger og skære ned på mængden af to-go kaffe, jeg køber. Jeg drømmer om at lære at spille klaver og at tale et nyt sprog.

Og jeg drømmer især om at gøre en endnu større forskel for vores land, vores medmennesker og den verden, vi er en del af.

For mig handler politik om at skabe det bedst mulige samfund for alle mennesker. Et samfund, hvor vi har tillid til vores medmennesker, ambitioner for vores fællesskab og håb for dagen i morgen.

Jeg har en stor tro på, at politik kan være fantastisk. Det kan skabe muligheder, sætte fri og skabe retning for vores samfund og fællesskaber. Og jeg tror på, at vi i fællesskab kan få Danmark fremad.

Jeg tror på, at vi kommer længst med ærlighed. Jeg insistere på, at man altid gerne må blive klogere eller være i tvivl.

Følg med på mine sociale medier her:

Det er et kæmpe privilegium at sidde i Folketinget og arbejde for et grønnere, friere og stærkere Danmark.

Hver dag knokler jeg for det, jeg tror på.

Jeg har blandt andet være med til at skaffe 5000 ekstra studiepladser under corona, vedtage mål om 70% CO2-reduktion i 2030 og at afskaffe uddannelsesloftet og omprioriteringsbidraget. Det er store skridt i den rigtige retning, som jeg er helt vildt stolt af.

Men der er så meget mere at gøre. Og jeg er glad for, at jeg kan få lov at  fortsætte med at arbejde for det.